Merken

 

Comfort Zone

MERKEN

Comfort Zone

​Italiaans beauty en spaconcept, verspreid in 64 landen.

Wetenschappelijk onderbouwde en bewust gekozen formules voor optimale resultaten.

Beschikt over een eigen laboratorium en werkt samen met verschillende deskundigen.

Ze gebruiken alleen de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de meest geavanceerde hightech moleculen, bewust gekozen om maximale werkzaamheid, veiligheid en aangenaamheid te garanderen. Ieder product is geproduceerd zonder parabenen, minerale oliën, kunstmatige kleurstoffen, sulfaten, dierlijke derivaten en MIT(conserveermiddelen)

Pronails

MERKEN

Pronails

​Pronails creërt hand-, nagel- en voetverzorgingsproducten van topkwaliteit.

Het betekent een perfecte match tussen kwaliteit en betrouwbaarheid aan de ene kant en inspiratie en plezier aan de andere kant.

Het merk is ontworpen om kwaliteit en schoonheid te verbinden en de garantie te bieden dat u altijd in aanraking blijft met de huidige en toekomstige modieuze kleuren en trends.

Guinot

MERKEN

Guinot

​Guinot heeft als eerste verzorgingsproducten ontwikkeld die de 56 biologische werkstoffen van het cellevenmilieu bevatten.

Met behulp van deze stoffen wordt in ziekenhuizen nieuwe huid gekweekt, met name voor patiënten met ernstige brandwonden.

Onze laboratoria hebben deze geavanceerde technieken benut voor het jong houden van de huid.

De verzorging van Guinot is betrouwbaar, dankzij meer dan 40 jaar unieke ervaring en het professionele opleidingsniveau van de schoonheidsspecialistes.

Bij het Guinot instituut staat de schoonheid van uw huid voorop.

Alle producten zijn zonder parabenen en niet op dieren getest.

Artdeco

MERKEN

Artdeco

​Artdeco is opgericht in 1985 door een ervaren specialist in de cosmetica branche, en gevestigd in de onmiddellijke omgeving van München.

Het is een trendsetter en ondertussen het absolute nummer één make-up merk in Duitsland.

Het geheim van Artdeco is de constante focus op de individuele wensen van alle vrouwen, de veeleisende kwaliteitsnormen die ze immer hanteert en de zeer redelijke prijzen.

Artdeco heeft een zeer ruim kleurenpallet dat voortdurend evolueert met de nieuwste trends. Iedere vrouw kan haar persoonlijk kleurenpallet, eyeshadows, highlighters en blushers zelf kiezen en mee nemen in de hervulbare beauty boxes.

Daarnaast heeft Artdeco unieke specialiteiten voor make-up professionals.